Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 13-03-2011

Drie aanhoudingen voor vernieling autospiegel

RIJEN: De politie hield zaterdagnacht drie verdachten van vernieling van een auto aan. De eigenaar van de auto belde rond 01.45 uur de politie, nadat de buitenspiegel van zijn auto er af was getrapt. De melder had gezien dat drie jongemannen hiervoor verantwoordelijk waren en zag hen een woning binnen gaan. Van de man is aangifte opgenomen. Hij verklaarde dat er al sinds enkele maanden meerdere malen
vernielingen werden gepleegd aan onder andere zijn auto.
De politie hield drie verdachten van 15, 16 en 17 jaar oud uit Rijen aan voor de vernieling. De ouders van de verdachten zijn in kennis gesteld.
De drie ontkenden bij verhoor dat zij zelf de spiegel van de auto hadden getrapt. Tegen hen wordt dossier opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandelingen

OOSTERHOUT: De politie hield zaterdag tegen 03.00 uur op de Markt een 23-jarige man uit Oosterhout aan voor mishandeling. Op camerabeelden werd gezien dat de verdachten drie mannen mishandelde. Hij is
aangehouden. Een van de gedupeerden wilde aangifte tegen hem doen. Een tweede wilde, ondanks een flinke wond aan zijn hoofd, geen aangifte doen.
De verdachte verklaarde bij verhoor dat hij lastig werd gevallen en er een woordenwisseling met een groepje mannen was ontstaan, waarbij het in het gezicht werd geslagen. Hij verklaarde uit zelfverdediging de drie mannen te hebben geslagen. Wat de aanleiding voor de ruzie was wist hij niet te vertellen. Zaterdagmiddag is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-03-2011 14:31 | © Regio Midden en West Brabant |