Politie Zeeland


---

Aanvulling bericht 351-2011. Waarschuwing voor babbeltruc, Middelburg
Bij Politie Zeeland zijn dit weekend in totaal 5 meldingen binnengekomen van twee vrouwen die door middel van een babbeltruc proberen woningen in Middelburg binnen te komen.
De twee vrouwen zijn rond de 18 en 50 jaar oud en rijden in een donkere auto. Uit twee woningen waar de vrouwen zijn binnengekomen is geld gestolen.
De vrouwen zijn gesignaleerd in de Statenlaan, Nieuwe Vlissingseweg, Piet Heinstraat en het Karel Doormanplein.
De politie waarschuwt bewoners deze vrouwen, die diverse smoesjes gebruiken, niet binnen te laten.

357-2011. Rijbewijs ingevorderd in Terneuzen
Politie Zeeland heeft zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige man in Terneuzen.
De inwoner van Terneuzen negeerde zaterdagavond het inhaalverbod op de Tractaatweg tot driemaal toe, hield onvoldoende afstand van zijn voorganger en reed met een snelheid van 154 km/u terwijl 100km/u is toegestaan. De man is staande gehouden in de Bachlaan in Terneuzen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

358-2011. Vrouw komt ten val, Zuiddorpe
Zondag omstreeks 10.30 uur is een vrouw gewond geraakt op de Blijpolderseweg in Zuiddorpe.
De vrouw, een 54-jarige Belgische, fietste in een wielerploeg en kwam ten val. Zij raakte gewond aan haar mond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

359-2011 Politie zoekt getuigen poging tot omverrijden in Middelburg
Politie Zeeland zoekt getuigen van een voorval dat plaatsvond op 5 maart jl. rond 15.10 uur op de Beenhouwerssingel in Middelburg.
Een parkeercontroleur werd op bovengenoemd tijdstip bijna omver gereden door een automobilist toen zij een bekeuring wilde geven. Het vooval gebeurde ter hoogte van de videotheek.
De politie verzoekt getuigen van dit voorval zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

360-2011. Man gewond bij aanrijding in Westdorpe
Zondag is rond 01.30 uur een man gewond geraakt bij een aanrijding tussen een scooter en een personenauto op de Finlandweg in Westdorpe.
De 29-jarige scooterbestuurder is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de personenauto, bestuurd door een 41-jarige man uit Terneuzen.
De 29-jarige man uit Axel is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.





Politie Zeeland