Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Pizzakoerier bestolen van portemonnee

Bussum, 13-03-2011 o Vrijdagavond 11 maart 2011 werd een 16-jarige pizzakoerier bestolen van zijn portemonnee op de Betje Wolfflaan.

Nadat de koerier rond 19.30 uur een pizza had bezorgd op de Betje Wolfflaan en weg wilde rijden, wenkte een man hem. De koerier dacht dat de man iets wilde vragen en remde af. Op dat moment kwam de man op hem af, greep hem bij de keel en vroeg om geld. De koerier haalde zijn portemonnee uit zijn jaszak. De man griste de portemonnee weg en rende weg in de richting van de Cornelia de Langelaan. Vlak hierna renden vanachter de koerier nog drie mannen weg richting de Cornelia de Langelaan.

Signalement:

Man met een blanke huidskleur, ongeveer 1.65 meter lang en rond de 20a30 jaar oud. Hij had een normaal postuur, kort vettig blond haar tot over het voorhoofd en veel puisten in het gezicht. Hij droeg een donkere nylonachtige jas. Van de andere drie mannen is geen signalement bekend.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.