Gemeente Breda

Uitnodiging inloopbijeenkomst voorlopig ontwerp voet- en fietspad Hierbij nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 17 maart in de Doopgsgezinde kerk aan de Cimburgalaan. Van 17.00 uur tot 19.00 uur kunt u hier het voorlopig ontwerp bekijken van het voet- en fietspad langs de Mark tussen de Julianalaan en de Baronielaan. Tevens is er tijdens de bijeenkomst gelegenheid om vragen te stellen.

Waarom
Het voetpad langs de Mark tussen de Julianalaan en Baronielaan is niet alleen populair bij wandelaars maar ook bij fietsers. Daardoor én op verzoek van omwonenden heeft de Gemeente Breda besloten het pad voor zowel fietsers als wandelaars in te zetten. Vorig jaar heeft u als bewoners mee kunnen praten over het gezamenlijk gebruik door fietsers en voetgangers van het pad. Het College van burgemeester en wethouders heeft nu op basis van uw inbreng een voorlopig ontwerp vastgesteld.

Reageren
Het ontwerp ligt van 3 maart tot 24 maart ter inzage op het Stadskantoor van de Gemeente Breda. U kunt tot 25 maart schriftelijk of digitaal reageren op het ontwerp.

* Digitaal: stuur een e-mail naar gemeentebreda@breda.nl, onder vermelding van `VO Fietspad Boeimeerpark'

* Schriftelijk: per brief aan het College van burgemeester en wethouders, Gemeente Breda, directie Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 90156, 4800 RH Breda.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Rozendal van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 32 36, e-mail t.rozendal@breda.nl.