Gemeente Hulst

Informatieavond Zoutziederij


Op 21 maart is er een informatieavond over het bouwplan voor de locatie van de voormalige Zoutziederij in de Hulster binnenstad.

Op maandag 21 maart 2011 vindt een informatieavond plaats over het bouwplan voor de locatie van de voormalige Zoutziederij te Hulst. Ook wordt tijdens de bijeenkomst informatie verstrekt over de toekomstige bewoners. De avond is bedoeld voor de omwonenden en andere belangstellenden en vangt aan om 19.30 uur in het stadhuis te Hulst.

Op de hoek Kleine Bagijnestraat - Kreupelstraat te Hulst staat momenteel de vervallen bebouwing van de voormalige Zoutziederij. Voor deze locatie heeft Woonstichting Hulst een bouwplan ontwikkeld. Ter plaatse zullen een groepswoning en een aantal zelfstandige wooneenheden worden gerealiseerd.

De woonunits zullen worden ingezet voor huisvesting via Juvent. Juvent is de nieuwe naam voor Stichting Agogische Zorgcentra Zeeland (AZZ). Juvent biedt jeugdhulp aan kinderen tot 23 jaar, in elke fase van hun leven. Het is de bedoeling om op de locatie van de voormalige Zoutziederij jongeren te huisvesten die door hun thuissituatie, eerder op zichzelf of onder begeleiding gaan wonen.