Gemeente Breda

Snoeien bomen parkeerterrein winkelcentrum Tuinzigt De gemeente gaat, afhankelijk van de weersomstandigheden, op maandag 14 en op maandag 21 maart tussen 08.00 en 16.00 uur bomen snoeien op het parkeerterrein bij winkelcentrum Tuinzigt aan de Cypresstraat en Acasiastraat.

Om de werkzaamheden snel en veilig uit te kunnen voeren, wordt het parkeerterrein in twee fases afgesloten. Hierdoor blijft beperkt parkeren mogelijk. Wij vragen u vriendelijk, maar ook dringend, uw auto op deze dagen tussen 8.00 en 16.00 uur niet te parkeren in het gedeelte dat wordt afgesloten (zie plattegrond onder dit bericht).

De gemeente vraagt uw medewerking Een geheel autovrije straat en parkeerplaats geeft de gemeente de meeste ruimte het werk snel en efficiënt uit te voeren en u de minste hinder, zonder schade. Bovendien zijn op deze manier de werkzaamheden sneller klaar. Daarom het dringende verzoek, uw auto tussen 08.00 en 16.00 uur niet te parkeren bij of onder de bomen, aan de kant waar de snoeiwerkzaamheden plaatsvinden.

Informatie Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Zwikker van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 33 28 of per e-mail b.zwikker@breda.nl.