Gemeente Leudal


Nieuws

Uitnodiging voor deelname aan "Dorpen van de Toekomst"

Hierbij willen wij u uitnodigen voor de derde bijeenkomst van het project "Dorpen van de Toekomst". Tijdens deze bijeenkomst willen wij met u praten over de harmonisatie van tarieven en onderhoud van de accommodaties.

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten, die in oktober en november jl. plaats hebben gevonden, is bij de aanwezige verenigingen de mening geïnventariseerd over dit onderwerp. Deze informatie, samen met de al vastgestelde uitgangspunten en kaders van het accommodatiebeleid, heeft geleid tot een voorstel voor de harmonisatie van onderhoud en tarieven. Dit voorstel willen wij graag met u bespreken.

Gezien het belang voor de verenigingen en de mogelijkheid tot inhoudelijke discussie, hebben wij besloten om in kleine groepen bij elkaar te komen:


* 21 maart 2011, 19:00 tot 21:00 uur, voetbalverenigingen
* 22 maart 2011, 19:00 tot 21:00 uur, tennisverenigingen
* 23 maart 2011, 19:00 tot 20:00 uur, binnensportverenigingen gemeentelijke accommodaties

* 24 maart 2011, 19:00 tot 20:00 uur, gemeenschapshuizen

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Heythuysen.
De overige verenigingen / instellingen worden nog op een andere wijze geïnformeerd.

De betrokkenheid van uw organisatie is voor ons zeer belangrijk. Wij hopen dan ook op uw aanwezigheid met, bij voorkeur, twee personen van uw organisatie. Graag ontvangen wij uiterlijk 17 maart 2011 van u een bevestiging van uw deelname. U kunt dit doen door een email te sturen naar w.vanderkop@leudal.nl