Gemeente Nieuwegein

donderdag, 10 maart 2011

START BOUW FIETSENSTALLING RINGSTEDE

Start bouw nieuwe fietsenstalling Ringstede

Maandag 21 maart start de bouw van de nieuwe fietsenstalling op de Ringstede. De stalling, die medio september gereed is, zal ruimte bieden aan 386 (brom)fietsen.

Te verwachten overlast

Bewoners en ondernemers in de directe omgeving van de Ringstede kunnen overlast van het bouwgeluid ervaren. Om de geluidshinder enigszins te beperken worden de funderingspalen van de nieuwe fietsenstalling met een schroefmethode in de grond gebracht. Deze methode produceert aanzienlijk minder geluid dan de traditionele heimethode. De werkzaamheden worden op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur uitgevoerd door aannemer Van Zoelen.

Fietsen stallen aan Noordstedeweg of in gratis Fietsenstalling West

Tijdens de bouw van de nieuwe stalling is op de Ringstede geen mogelijkheid om fietsen te plaatsen. Bezoekers van de binnenstad kunnen hun fiets aan de oostzijde van het centrum stallen in de rekken langs de Noordstedeweg. Ook kunnen zij gebruik maken van de gratis bewaakte Fietsenstalling West op de Schouwstede. Deze stalling is geopend op maandag t/m donderdag van 07.00 - 18.30 uur, op vrijdag van 07.00 - 21.30 uur en op zaterdag van 08.00 - 18.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over de nieuwe fietsenstalling op de Ringstede kunt u kijken op www.nieuwegein.nl/fietsenstallingringstede
---

---