Gemeente Dongen

Project Centrumring in uitvoering

Publicatiedatum: 10-3-2011

Grote gele borden kondigen al aan dat weggebruikers rekening moeten houden met verkeershinder. Vanaf maandag 21 maart is het echt zover: dan beginnen de werkzaamheden aan de Centrumring en wordt de kruising Hoge Ham Sint Josephstraat voor enkele weken (deels) opengebroken.

Tot aan Pasen werkt de gemeente aan het riool. Daarna start de gemeente met de herinrichting van het gebied en het doortrekken van de Centrumring naar de Minister Goselinglaan. Nog voor de zomervakantie van 2011 moet de ringweg rond het centrum van Dongen gesloten zijn.

Meer weten?
De gemeente geeft regelmatig een digitale nieuwsbrief uit over ontwikkelingen in het centrum van Dongen. Ook het project Centrumring komt hierin aan bod. Zon 350 belangstellenden hebben zich inmiddels geregistreerd voor Centrum Nieuws. Wilt u ook op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar communicatie@dongen.nl.

Bewoners in de directe omgeving van het project hebben een bewonersbrief ontvangen over de aanvang en de fasering van de werkzaamheden en de wegomleidingen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider P.P. Philipsen, telefoon 14 0162 of e-mail pphilipsen@dongen.nl.

Uitgebreide informatie over de aard van de werkzaamheden en de planning vindt u op Plannen en projecten Centrumring.