Gemeente Breda

Aanbrengen nieuwe en herstellen bestaande bestrating rondom gebouw rioolgemaal Markendaalseweg
Op maandag 21 maart start de Gemeente Breda, als de weersomstandigheden het toelaten, met het aanbrengen van de bestrating rondom het gebouw van het rioolgemaal aan de Markendaalseweg. De werkzaamheden duren, zonder tegenslag, tot en met vrijdag 8 april. Verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden
Op maandag 21 maart start de aannemer met het aanbrengen van nieuwe bestrating en het herstellen van bestaande bestrating. Zonder tegenslag is het straatwerk op vrijdag 8 april afgerond. De bouwhekken rondom het gemaal worden op maandag 11 april opgeruimd en afgevoerd.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden is de parallelweg van de Markendaalseweg tussen de Rozemarijnstraat en de Gravenstraat afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Auto's, motorrijders en (brom)fietsers worden met verkeersborden omgeleid.
Het bestemmingsverkeer wordt van maandag 28 maart tot en met vrijdag 8 april via de Odilia van Salmstraat en de Stadhouderstraat omgeleid. De klappaaltjes in de Stadhouderstraat zijn daarom tijdens de werkzaamheden neergeklapt. De Achterom wordt tussen de Stadhouderstraat en de Koningstraat tijdelijk tweerichtingverkeer.

De gemeente vraagt uw medewerking
Het is helaas niet mogelijk de werkzaamheden uit te voeren, zonder dat u daarvan hinder ondervindt. De gemeente en de aannemer vragen hiervoor uw begrip.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.F.M. Gommers van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 94 42, e-mail jfm.gommers@breda.nl.