Provincie Noord-Holland

Werkzaamheden op de Burgemeester Kasteleinweg (N201) in Aalsmeer

15 maart 2011 -

De provincie Noord-Holland plaatst van 21 tot en met 30 maart twee matrixborden op de provinciale weg N201 in Aalsmeer.

Om het verkeer te wijzen op de naderende verkeerslichten, plaatst de provincie Noord-Holland voor de kruisingen van de N201 met de Ophelialaan en de kruising met de Mensinglaan twee matrixborden.

Verkeershinder van 21 maart tot en met 30 maart Tijdens deze werkzaamheden is 's nachts, tussen 20.00 uur in de avond tot 5.00 uur in de ochtend, slechts één rijstrook in beide richtingen beschikbaar. Bovendien wordt tijdens de werkzaamheden de maximum snelheid teruggebracht van 70 km/u naar 50 km/u.

In de nacht van 24 op 25 maart en in de nacht van 28 op 29 maart is de N201 tien minuten afgesloten voor al het autoverkeer in één richting. Het verkeer wordt dan met behulp van verkeersregelaars omgeleid.

Matrixborden
De twee matrixborden geven de weggebruiker informatie over het eerstvolgende verkeerslicht in de doorgaande richting. Zo weet de weggebruiker niet alleen dat er een verkeerslicht aan komt, maar krijgt hij bovendien advies over de afstemming van zijn snelheid op de verkeerssituatie bij het eerstvolgende verkeerslicht.

De N201 is de tweede locatie in de provincie Noord-Holland waar de matrixborden worden toegepast.

Bij vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis).

---