Gemeente Veenendaal


Asfaltonderhoud in Veenendaal-West

Maandag 21 maart start Wijchens Wegenbouw met
asfaltonderhoudswerkzaamheden in Veenendaal-west. Hierdoor zijn sommige wegen voor korte tijd afgesloten. Omleidingsroutes zijn ter plaatse aangegeven. De verwachting is dat de werkzaamheden in week 14 klaar zijn.

Werkzaamheden en planning
Voor de werkzaamheden verricht de aannemer op hoofdlijnen de volgende werkzaamheden:

* voorbereidende werkzaamheden in week 11
* vanaf 21 maart: afsluiting De Schans vanaf de Munnikenweg. Asfalt aanbrengen vanaf het Oudeveen naar rotonde Rossiniweg. Als dit klaar is, wordt de Goudvink afgesloten ter hoogte van de Slagvink voor het aanbrengen van asfalt in de bocht Goudvink/Slagvink en een gedeelte van de Slagvink. De verwachting is dat het werk in week 14, uiterlijk 8 april, klaar is. Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Verkeersmaatregelen
Ter plaatse worden omleidingsroutes aangegeven. Deze staan ook vermeld op www.veenendaal.nl onder âNieuwsâ âmeer berichtenâ âonderhouds werkzaamheden in Componisten- en Vogelwijkâ(29-10-2010).

Overlast
Helaas is overlast voor de bewoners als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren. Voor de afsluiting is er contact geweest met Connexxion en de hulpdiensten.

Informatie
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze toezichthouder, de heer J. Holstege. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0318-538781en via e-mail op jaap.holstege@veenendaal.nl.

Â