FloraHolland


M.i.v. 21 maart vernieuwd FloraHolland Bleiswijk dock- en ruimtebeleid

BLEISWIJK (16 maart 2011) - Met ingang van 21 maart 2011 start FloraHolland Bleiswijk met de implementatie van een nieuw logistiek ruimte- en docktoewijzingsbeleid. Door een toenemende druk op het aantal uit te geven logistieke docks en een toename van het aantal kopers-niet-boxhouders, was het noodzakelijk om het huidige beleid (werkwijze) te wijzigen.

Met dit nieuwe ruimte- en toewijzigingsbeleid streeft FloraHolland Bleiswijk naar een goede dienstverlening waarbij kopers van een goede verwerkingslocatie worden voorzien en naar een optimale uitgifte van de docks, waarbij kopers snel en efficiënt worden geholpen. Meer informatie over beide veranderingen is te vinden in de nieuwsbrieven `FloraHolland Bleiswijk vernieuwd dockbeleid' en `Wijzigingen logistiek ruimtebeleid FloraHolland Bleiswijk'. Klanten die nu regelmatig gebruik maken van een dock worden persoonlijk geïnformeerd over de veranderingen.

Met vragen of voor meer informatie kunnen kopers terecht bij de medewerkers van LTS via T. 010-5297576 of lts@floraholland.nl. Of zij kunnen contact opnemen met Richard Eijkenbroek, teamleider LTS via T. 010-5296855 of richardeijkenbroek@floraholland.nl.