Politie Gelderland-Zuid

Veiligheidswijzer 2011-2012 in brievenbussen Gelderland-Zuid

Regiopolitie Gelderland-Zuid, 18-03-2011 o In de week van 21 maart (week 12) wordt de Veiligheidswijzer 2011 - 2012 huis-aan-huis verspreid in alle 18 gemeenten van de regio Gelderland-Zuid. De Veiligheidswijzer is een gezamenlijke uitgave van de politie Gelderland-Zuid en de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid en geeft een beeld van het werk van deze organisaties.

Omdat de Veiligheidswijzer wordt verpakt bij ander drukwerk, wordt deze niet bezorgd in brievenbussen met een antireclamesticker. De Veiligheidswijzer is daarom ook kosteloos af te halen bij alle politiebureaus in de regio Gelderland-Zuid.

De veiligheidsregio en de politie zijn dagelijks aan het werk voor een veilig en leefbaar Gelderland-Zuid. Zij werken daarbij samen met andere organisaties en diensten, zoals gemeenten, defensie, waterschap, media, woningcorporaties, zorginstellingen en organisatoren van grote evenementen. In de Veiligheidswijzer vertelt een aantal van deze organisaties over de samenwerking met de hulpverleningsdiensten van de veiligheidsregio en de politie.

Natuurlijk kunnen ook de inwoners zelf veel betekenen voor een veilige en leefbare omgeving. De Veiligheidswijzer geeft de lezer hiervoor een aantal praktische tips.
Naast dit alles zijn in de Veiligheidswijzer ook de bereikbaarheidsgegevens van de hulpverleningsdiensten te vinden, zoals adressen, openingstijden, telefoonnummers en website-adressen.

Laatst gewijzigd 18-03-2011 9:43 | © Regio Gelderland-Zuid |