Bouwfonds

Start verkoop laatste fase `t Riethof

18 maart 2011 -

Op 16 maart startte Bouwfonds Ontwikkeling de verkoop van de derde en laatste fase van 't Riethof, nieuwbouwproject in de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. De inschrijvingstermijn van deze fase sluit op vrijdag 25 maart a.s.

De laatste fase bestaat uit twaalf geschakelde tweekappers (vanaf EUR329.950 v.o.n.) en twee patiowoningen (EUR399.950 v.o.n.). Aanwezigen bij de start verkoop kregen de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier overhandigd. Belangstellenden konden tevens hun voorkeur voor een woning kenbaar maken.

De verkoop van de eerdere fasen is tot nu toe erg succesvol geweest. Erik van der Wal, Verkoopmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: "Toekomstige bewoners hebben de mogelijkheid gehad om via www.wonenindevolgerlanden.nl mee te denken aan de nieuwbouwontwikkeling. Deze betrokkenheid draagt zeker bij aan het succes van dit project."

't Riethof

't Riethof komt aan de westrand van De Volgerlanden te liggen. Dit project bestaat uit 42 woningen verdeeld over drie fases. Er komen in totaal zes patiowoningen en 36 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen, allen met een typische jaren dertig-uitstraling. Inmiddels is de bouw van de eerste veertien woningen in fase één begonnen en wordt in mei begonnen met de bouw van de tweede fase. Van de eerste fase is alles verkocht, van de tweede is nog één hoekwoning beschikbaar.

De Volgerlanden

De Volgerlanden wordt met ruim 10.000 inwoners de eerste van de drie toekomstige woonzorgzones van Hendrik-Ido-Ambacht. In het hart van de wijk komt een zorgcluster van bijna 11.000 m2. Het project realiseert 4.700 woningen verdeeld over verschillende wijken. Kijk voor meer informatie op www.wonenindevolgerlanden.nl.