Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21-03-2011

Dronken automobiliste raakt rijbewijs kwijt

TILBURG - De politie heeft vanmorgen het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige Tilburgse automobiliste. De vrouw reed als bestuurster van een auto over de Spoorlaan. Surveillerende agenten zagen dat zij slingerend over de weg reed. Tijdens het aanspreken bleek, dat ze onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat ze 905 ug/l aan alcohol in haar bloed had. Een overschrijding van ruim vier maal de toegestane waarde.

Auto weg na woninginbraak

TILBURG - De politie onderzoekt een inbraak in een woning die het afgelopen weekend plaats vond aan de Zwartvenseweg. De dader(s) ging(en) er vandoor met de auto die op de oprit geparkeerd stond. Het betreft een Volkswagen Golf, kleur blauw met het kenteken 99-TB-XH. De politie heeft het voertuig internationaal laten signaleren.

Bij thuiskomst gisteravond ontdekte de bewoner de inbraak en meldde dit de politie. Agenten stelden samen met hem een onderzoek in de woning in. De dader(s) heeft het slot van de achterdeur geforceerd om het pand in te kunnen komen. In de woning zijn de ruimtes doorzocht. De inbreker vertrok onder andere met de autosleutels en nam het voertuig mee. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via het algemene nummer: 0900-8844.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 21-03-2011 9:55 | © Regio Midden en West Brabant |