Wyplay onthult het Wyplay Studio Design Center en levert baanbrekende gebruikerservaringen aan exploitanten

Persbericht van PR Newswire

LONDEN, March 21, 2011 /PRNewswire/ -- Wyplay, de wereldwijde leider op het gebied van innovatieve TV-centric softwareoplossingen, zal zijn Wyplay Studio Design Center demonstreren op het IPTV World Forum in Londen. De missie van de studio bestaat erin ongeëvenaarde gebruikerservaringen te leveren, waardoor exploitanten nog meer bij abonnees in de smaak vallen.
De softwareoplossingen van Wyplay vormen het centrale deel van consumentenelektronica voor in huis en versterken leveranciers zoals SFR en belangrijke Vodafone-groepen. Het aanbod van Wyplay is een van de ruimste op de markt en omvat volledige aangesloten mediaspelers, een volledig gamma aan wereldwijde en lokale webdiensten (VoD, MoD, GoD), Over-The-Top-webervaringen , mediabeheer via intuïtieve 3D-interface, ondersteuning voor Widgets en unieke mogelijkheden voor connectiviteit.

Naast de middleware met tal van functies voor de directe client, is de gebruikersinterface geëvolueerd tot een belangrijke dienst die voor exploitanten het verschil kan maken. In zekere zin vertegenwoordigt de gebruikersinterface de relatie tussen de exploitant en zijn abonnee, waarbij elegantie en eenvoud van het hoogste belang zijn. De intrede van Wyplay in het ontwerp van baanbrekende gebruikerservaringen is een natuurlijk verlengstuk van zijn huidige aanbod aan exploitanten. Wyplay is een samenwerkingsverband aangegaan met Tier 1-providers en heeft daarbij heel wat inzichten verworven voor het creëren van bijzonder succesvolle oplossingen voor abonnees.
"Wyplay heeft ingespeeld op de vraag van onze klanten om een unieke en complete bedrijfsklare cliëntoplossing aan te bieden", aldus Dominique Feral, vicepresident Marketing van Wyplay. "De diensten die door het Wyplay Studio Design Center worden aangeboden hebben diverse voordelen voor een exploitant, namelijk een aanzienlijke verbetering van de doorlooptijd, prestatiewaarborgen als gevolg van een sterk geoptimaliseerde en goed geïntegreerde oplossing en natuurlijk een intuïtieve en prettige gebruikerservaring die het beste van breedband/OTT, tv-uitzendingen en het mediacentrum samenbrengt." Over Wyplay:
Als onafhankelijke wereldwijd erkende speler biedt Wyplay ultramoderne oplossingen aan voor aangesloten HDTV's, Media Center CE-apparaten, HD IPTV-boxen, DVB-S/C/T HD STB's en media-HDD-producten voor thuis. De kern van het aanbod van Wyplay is de Wyplay Modular Solutions (WMS), een ingesloten, robuust en volledig uitgerust HD-softwareplatform. Hierop wordt de meest uitgebreide reeks van functionaliteiten op de markt geleverd voor zowel "in de box" en "in de cloud" aangesloten entertainmentbelevenissen.
Om meer te weten te komen over "Het aangesloten tv-besturingssysteem", raadpleeg http://www.wyplay.com

Wyplay

CONTACT: Contact: Wyplay, Dominique Feral, EVP
Marketing,+33-(0)491-457-180,dferal@wyplay.com. Wyplay, 200 avenue de, Provence, 13190 Allauch,FRANKRIJK