Gemeente Rotterdam

rooiwerkzaamheden voorweg gestart

21 maart 2011 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Rooiwerkzaamheden als gevolg van de verleende kapvergunningen voor de bouwlocatie Voorweg stonden gepland op 11 maart jongstleden. afbeelding

Rooiwerkzaamheden aan de Voorweg gestart

Dat is echter niet doorgegaan omdat er, conform de wetgeving, eerst gewacht diende te worden op de uitspraak van de rechtbank. Op 10 maart was er namelijk een verzoek tot voorlopige voorziening aangevraagd door de bewonersvereniging Nieuw Engeland met als oogmerk om de vergunningen te schorsen. Dit verzoek is op 15 maart 2011 door de rechter echter afgewezen en daarmee zijn de vergunningen definitief in werking getreden.

Omdat inmiddels ook op 3 maart 2011 de bouwvergunning is verleend voor de bouw van 44 laagbouwwoningen op deze locatie, kan worden begonnen met het bouwrijp maken van de nieuwbouwlocatie. Op donderdag 17 maart is alsnog gestart met het rooien van de bomen waarvoor kapvergunningen zijn verleend.

Wilt u informatie over de nieuwbouwplannen of de kapvergunning kunt u contact opnemen met de deelgemeente Hoogvliet, op telefoonnummer 010 - 4726666 of via e-mailadres info@hoogvliet.rotterdam.nl .

Aanvullende informatie

Met vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met dhr. E. Vermeulen, bereikbaar op telefoonnummer 010 - 2310860.