Politie Rotterdam Rijnmond

Politie onderzoekt woningoverval Nieuwenhoorn

Datum publicatie: 21-03-2011 10:51

NIEUWENHOORN - Het Regionaal Team Overvallen stelt een nader onderzoek in naar een overval die zondagavond is gepleegd op een woning in Nieuwenhoorn.

De bewoonster, een 57-jarige vrouw, was alleen thuis toen zij om elf uur de televisie uitzette. Zij merkte toen dat er een man bij haar in de woonkamer stond.

Deze bedreigde de vrouw en toen zij niet direct deed wat hij van haar vroeg kreeg zij klappen met een zwaar voorwerp. Ook werd zij gedwongen een andere man binnen te laten.

De twee mannen doorzochten de woning en gingen er uiteindelijk vandoor met een tot nu toe onbekende buit, de vrouw gewond achterlatend. Zij is vervoerd naar een ziekenhuis en daar aan haar verwondingen behandeld.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de woningoverval en in het kader daarvan stelde de afdeling Forensische Opsporing, sporen in en om de woning veilig.

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige woningoverval en roept iedereen op die meer informatie heeft zich te melden. Is u iets opgevallen voor, tijdens of na de overval aan de Rijksstraatweg, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie Rotterdam-Rijnmond op telefoonnummer 0900-8844 of via 'M' Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.