Politie Groningen

Politie brengt beelden naar buiten vanwege onderzoek overval bloemenzaak

Haren, 21-03-2011 o De politie doet onderzoek naar een overval op een bloemenzaak in Haren. Vanwege het onderzoek heeft de politie beelden op haar eigen Youtube-kanaal geplaatst. De overval vond 28 januari 2011 plaats.

Wat is er gebeurd?

Een nog onbekende man kwam die vrijdagmiddag 28 januari rond 17.00 uur een bloemenzaak op de Brinkhorst in Haren binnen. Vrijwel direct eiste de overvaller geld van de medewerkster. De dader griste geld uit de kassalade en liep vervolgens met de buit naar buiten. Hij ging er daarna rennend vandoor. De overvaller is een man met een donkerbruine huidskleur, kort kroeshaar, 1.80/1.85 m lang. Hij was gekleed in een driekwart stoffen jas en hij droeg een rugzak bij zich.

YouTube

Even voor de overval hebben cameras in het centrum van Haren een man vastgelegd die voldoet aan dit signalement. Ook is te zien dat de man omstreeks 17.00 uur in de richting van de bloemenzaak loopt. Deze beelden zijn op het YouTube-kanaal van de Groningse politie gezet. De politie wil graag weten wie de man op de camerabeelden is. Ook als deze man niets met de overval te maken heeft, wil de politie dat graag weten. Herkent u de man of heeft u meer info over de overval, dan kunt u bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

De beelden zijn te vinden op www.youtube.nl/politiegrn.