Nederlandse Tafeltennisbond


Leppers en Barendrecht winnen op A-Jeugdranglijsttoernooi Weert 21-3-2011

'Khatchanov en Bours de sterksten bij de cadetten'

Op zondag 21 maart werd het A-jeugdranglijsttoernooi voor de tweede keer georganiseerd in de prachtige sporthal 'Aan de Bron', in de sportfaciliteiten van TTV Zuiderhuis/Megacles. Een van de belangrijkste jeugdevenementen die de NTTB kent stond wederom garant voor mooie wedstrijden en veel spanning.

Junioren
Bij de jongens junioren bleek Pepijn Leppers (Shot S) over het beste spel van de dag te beschikken en rekende in de finale af met Koen Hageraats (Scyedam). Ewout Oostwouder (Bultman/Smash '70) was in de strijd om de 3e plaats de meerdere van Rajko Gommers (Scyedam).

Bij de meisjes was het Alice Barendrecht (Bultman/Smash '70) die de juniorentitel greep ten koste van Dianne Overbeeke (Hotak '68). Rianne van Duin (Dozy/Den Helder) complementeerde het podium door in de strijd om de 3e en 4e plaats Kim Vermaas (Scylla) te verslaan.

Cadetten
Martin Katchanov (AA Drink/FvT) liet zien dat hij op dit moment de sterkste cadet is. Bas Hergelink (Tafeltennis Zwolle) moest daar in de finale ook aan geloven. Bij de meisjes wist Melissa Bours (Wilms Pallets/Westa) de titel voor zich op te eisen door Marieke van der Kamp (Hoonhorst) in de finale opzij te zetten. Nikke Eerland (Scyedam) wist niet verder te komen dan de 3e plaats.

Bekijk HIER de volledige uitslag, inclusief pupillen en welpen.

NTTB/RS