Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout , 21-03-2011

Koperdieven betrapt in Dongen

DONGEN: De politie heeft zondagavond op de Leest drie 20-jarige mannen uit Dongen aangehouden die daar bij een bedrijf kennelijk bezig waren met koperdiefstal. De agenten zagen tijdens hun surveillance een verdacht voertuig staan. In de auto zat één man, bij de
bijrijdersplaats stond nog een man, terwijl een derde net aan kwam lopen. Hij kwam uit de richting van een koperbak. Ze hadden alle drie vieze kleding aan. In hun auto werd in de kofferbak een motorblok aangetroffen. Verder lag er inbrekersgereedschap zoals een kniptang en een zaklamp in de auto. Een van de verdachten had een pijpensnijder bij zich. Door het bouwbedrijf is aangifte gedaan. De aangever verklaarde dat er bij het bedrijf bakken staan voor oud ijzer. Daaruit was kennelijk het motorblok gestolen. Ook was een grondkabel doorgeknipt. Tegen het drietal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man (42) rijdt zonder rijbewijs

OOSTERHOUT: De politie heeft vanmiddag op de Herendam een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats betrapt die geen rijbewijs had. De automobilist viel tijdens een controle door de man. Hij verklaarde dat hij in 2009 was betrapt op het rijden onder invloed. Hij was daarvoor veroordeeld, hij had toen zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij heeft vanwege verblijf in het buitenland zijn rijbewijs daarna niet meer opnieuw aangevraagd. Hij krijgt een proces-verbaal.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 21-03-2011 16:16 | © Regio Midden en West Brabant |