Vestia


21-3-2011

Vestia aan de slag tijdens NL DOET

---

Op vrijdag 18 maart, tijdens NL DOET, heeft Vestia Zoetermeer voor de cliënten en medewerkers van Steinmetz | De Compaan in Locatie Buytenwegh een feestelijk diner verzorgd. "Vestia Zoetermeer ziet NL DOET als een goede gelegenheid om iets extra's te doen in de wijken waar wij actief zijn", aldus Rob Vooijs, manager Beheer en Leefbaarheid.

Extra feest
Arjan van der Holst, locatiemanager Locatie Buytenwegh van Steinmetz | De Compaan: "Het was een geweldig initiatief dat Vestia Zoetermeer tijdens NL DOET op onze locatie kwam koken en een avondprogramma verzorgde. De cliënten hebben erg genoten. Het was eigenlijk gewoon een extra feestdag voor hun. Even wat anders dan de dagelijkse bezigheden."

Over NL DOET
NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op 18 & 19 maart mee te doen en de handen uit de mouwen te steken. Ook Vestia neemt breed deel aan deze actie.
*

*

*

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

NL Doet Vestia vrijwilligerswerk Zoetermeer

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.