Gemeente Zoetermeer

Website gemeente Zoetermeer nu ook mobiel te bekijken

De website van de gemeente Zoetermeer heeft vanaf nu een mobiele versie. Dit maakt het bekijken van de gemeentelijke website van de gemeente via een mobiele telefoon (met internet) een stuk makkelijker. De website is te vinden op http://m.zoetermeer.nl. Dienstverlening via een klein schermpje
"We willen steeds aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt en zien dat steeds meer bezoekers onze website mobiel bekijken. We zijn begonnen om een beperkt deel aan te passen voor mobiel raadplegen. Niet alle informatie is geschikt om via een klein schermpje te lezen." zo licht Patrick van Domburg (wethouder dienstverlening en communicatie) toe.

Aansluiten op vraag van bezoekers website
Aan de hand van bezoekersstatistieken op zowel de gewone website als de mobiele website houdt de gemeente in de gaten welke informatie mobiel wordt opgevraagd. Daarmee kan de gemeente bepalen welke informatie alsnog omgezet kan worden naar een mobiele versie.

Diverse informatie
Op dit moment bevat de mobiele versie informatie over verkeer en vervoer, contact en openingstijden, informatie over evenementen en vrijetijdsactiviteiten en een mogelijkheid om klachten en meldingen door te geven. Ook staan de laatste tien nieuwsberichten op de mobiele versie. Voor andere gemeentelijke informatie is een link naar de gewone website gemaakt.

www.zoetermeer.nl
De mobiele versie is ook te bekijken via de startpagina van www.zoetermeer.nl. In de gele balk bovenin kunt u op 'mobiel' klikken.