Scania


maandag 21 maart 2011 14:15

Acht Scania bakwagens voor Huuskes versproducten

Breda, 21 maart 2011 - Onlangs zijn de eerste drie - uit een order van acht - nieuwe Scania P-serie bakwagens afgeleverd bij Huuskes Versproducten in Enschede.

Huuskes Versproducten in Enschede heeft acht nieuwe Scania P-serie Euro 5 bakwagens aangeschaft, waarvan de eerste serie reeds afgeleverd is. Vergroot foto

Alle acht voertuigen zijn bakwagens met 230 of 320 pk Euro 5 motoren. De representatieve uitstraling, het omvangrijke servicenetwerk en de Euro 5 motor zonder AdBlue gaven voor Huuskes de doorslag om Scania klant te worden. Voor alle voertuigen is bovendien een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten, waarbij de onderhoudswerkzaamheden door de Scania dealer in de nabije omgeving van de Huuskes vestigingen zullen worden uitgevoerd.
De Scania P230 en P320 LB 4x2MNA bakwagens hebben - afgezien van het vermogen - allemaal dezelfde specificatie meegekregen. Zo zijn ze onder andere voorzien van de Scania CP14 dagcabine, tweepedaals Scania Opticruise, automatische airco, dakspoiler en een gecombineerd cd/mp3 radiosysteem. Dankzij de Scania XPI technologie hoeft Huuskes geen AdBlue toe te voegen om aan de Euro 5 norm te voldoen. De nieuwe bakwagens zijn zeer wendbaar en bovendien erg stil. Dankzij de gescheiden koel- en diepvriesruimtes kunnen gecombineerde transporten worden uitgevoerd.

Huuskes Versproducten is een begrip op het gebied van vers-, DKW-, convenience- en diepvriesproducten voor grootverbruikers. Het bedrijf levert een ongeëvenaard totaalpakket. Doordat alles onder één dak in eigen beheer wordt gehouden, is Huuskes in staat de markt op maat te bedienen. De producten worden geleverd aan afnemers in uiteenlopende sectoren, waaronder (zorg)instellingen, horeca, bedrijfsrestaurants en landelijke cateraars. Huuskes Versproducten heeft vestigingen in Enschede (hoofdkantoor), Nijkerk, Winschoten en Nijmegen. De logistiek wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd.