Eerste miljoen eruit met 5 x Miljoen Kraslot

Persbericht van De Lotto

Rijswijk 21 maart 2011 - Een 57-jarige man uit de gemeente Zaanstad heeft 1.000.000 euro gewonnen met het 5 x Miljoen Kraslot. De man kocht het kraslot na het tanken bij Total Oosthuizen aan de Provincialeweg in Oosthuizen. Dit is het eerste miljoen dat met het 5 x Miljoen Kraslot gekrast is. Er zitten nog vier prijzen van 1.000.000 euro in de prijzenpot. Vrijdag 25 maart wordt het winnen van de prijs groot gevierd. Tussen 14.00 en 17.00 uur maakt iedereen ouder dan achttien jaar die komt tanken bij Total Oosthuizen kans op een gratis tankpas ter waarde van 50 euro of een kraslot.

"Ik kan het nog steeds niet geloven. Het kraslot heb ik thuis opengekrast. Toen ik zag dat ik 1 miljoen euro gewonnen had, besefte ik het niet goed. Ik zet het gewonnen bedrag op mijn spaarrekening, ga een financieel adviseur regelen en misschien geef ik nog een bedrag aan mijn familie, aldus de gelukkige winnaar.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij Total Oosthuizen aan de Provincialeweg 2 in Oosthuizen. Hier wordt vrijdag 25 maart tussen 14.00 en 17.00 uur door Krasloten een actie gehouden waarbij klanten die bij Total Oosthuizen komen tanken kans maken op een gratis tankpas ter waarde van 50 euro of een kraslot. Hiervoor geldt: op = op. Daarnaast wordt een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten, maar ook goede doelen winnen. Krasloten is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC-NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*

Organisatie info:

De Lotto

Voor meer inform atie kunt u contact opnemen met de afdeling PR van De Lotto:

Linda Lap
Tel: 06 -13 85 55 12
E-mail: lap@lotto.nl