Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hans Vilé Partner bij Master Search International

Amsterdam, 21 maart 2011 - Hans Vilé (61) is als Senior Partner toegetreden tot Master Search International, actief in het vervullen van management en commerciële en posities, zowel nationaal als wereldwijd. Vilé zal zich met name richten op de verdere internationalisering van Master Search en brengt 25 jaar aan ervaring mee in het opzetten en bemannen van organisaties zowel in Europa als daar buiten. Hij was hiervoor onder meer Managing Director van Horton International Nederland.

Als hedendaagse search organisatie beschikt Master Search over een researchafdeling die middels "state of the art" online search methoden wereldwijd professionals identificeert en benadert. Ook resources van het internationale netwerk staan ter beschikking.

"Onze methodiek heeft onze internationale praktijk een sterke impuls gegeven. Zo hebben we recent voor een internationale IT-organisatie vanuit Amsterdam een aantal strategische posities in Brazilië vervuld," aldus Gert Jan Scheer, Managing Partner en oprichter van Master Search International. "Hans Vilé, die zijn sporen heeft verdiend met internationale searches, versterkt met zijn komst onze internationale kracht." Vilé: "Ik heb ervaring om voor internationale bedrijven sleutelposities in uiteenlopende landen te vervullen. Mijn expertise sluit aan op de competenties van Master Search. Het is een uitdaging de organisatie verder internationaal uit te bouwen."

Vilé heeft bewust gekozen voor een internationaal gefocused bureau. "Wij zijn in staat een single point of contact te bieden, dat zelf zorgdraagt voor de uitvoering van de opdracht. In plaats van een partner in het betreffende land te moeten inschakelen, met alle ruis van dien, weten wij vanuit Amsterdam onze speurtocht zelf uit te voeren. Een en ander betekent dat wij kosteneffectiever en sneller voor de klant kunnen opereren dan zwaar opgetuigde netwerken."

"De timing van Vilé's aantreden is goed gekozen". zegt Scheer. "We zien dat de hiring capacity van onze opdrachtgevers duidelijk toeneemt. Onze organisatie is er klaar voor om het succes van onze klanten nationaal en internationaal verder uit te bouwen."

Over Master Search International

Master Search International opereert vijftien jaar succesvol met name in de ICT markt. In opdracht van EMEA-vestigingen en Nederlandse bedrijven voorziet Master Search in kandidaten voor management- en commerciële posities. De zeven partners hebben allen commerciële en managementfuncties bekleed bij vooraanstaande organisaties en zij spreken de taal van hun opdrachtgevers.