Getronics

PRESS RELEASE 05

Zoetermeer, 21 maart 2011

GETRONICS WORKSPACE ALLIANCE DOOR ONAFHANKELIJK ONDERZOEKSBUREAU BEOORDEELD ALS "STRONG PERFORMER"

Getronics Workspace Alliance (GWA) behoort tot de selecte bedrijven die door Forrester Research Inc. zijn uitgenodigd voor deelname aan het Forrester Wave(TM)-rapport Global IT Infrastructure Outsourcing van het eerste kwartaal van 2011. Deze evaluatie vermeldt GWA als een 'Strong Performer' met een goede beoordeling op alle punten van het onderzoek en zeer positieve feedback van haar klanten.

Getronics Workspace Alliance (GWA) is een internationale groep IT bedrijven, waaronder Getronics, CompuCom, Tecnocom, Getronics Middle East, NTT Data, APX Service Technologies en ServiceOne Getronics, die klanten wereldwijd van dienst kunnen zijn. De Alliantie werd in 2009 opgericht en ondersteund momenteel al meer dan 11 miljoen gebruikers bij 330 klanten wereldwijd.

"Bedrijven die in verschillende landen actief zijn, vertrouwen op GWA om op alle locaties dezelfde hoge kwaliteit dienstverlening te bieden en tegelijkertijd oog te houden voor de lokale cultuur", aldus Andreas Ziegenhain, Executive VP International van Getronics. "GWA biedt consistentie met flexibiliteit om in de behoeften van deze bedrijven te voorzien. We zijn er trots op te worden genoemd als een 'Strong Performer'."

Alles bij elkaar telt GWA 32.500 werknemers, inclusief 19.500 engineers, die in 35 landen IT-diensten leveren. Samen met een netwerk van partners bestrijkt de GWA meer dan 90 landen. De individuele Alliance-deelnemers bieden klanten een enkel zakelijk aanspreekpunt voor een vereenvoudigd beheer van internationale servicecontracten. Voor klanten betekent dit in een vereenvoudiging van het contractbeheer, een effectief dienstverleningsproces en flexibele opschalingsmogelijkheden naar behoefte. GWA coördineert en bewaakt lokale en externe diensten via gestandaardiseerde en geïntegreerde servicedesks. Gecombineerde rapportages en analyses bieden klanten daarnaast een volledig transparant beeld van hun wereldwijde prestaties.

Voor meer informatie over de GWA Strong Performer-beoordeling in het Forrester Wave-rapport, gaat u naar http://www.workspacealliance.com/tl_files/content_resources/pdf/Forrester_Market%20Overview_%20European%20IT%20Infrastructure%20Outsourcing_March2011.pdf

Over Getronics Workspace Alliance (GWA)

Getronics Workspace Alliance is een wereldwijde alliantie die klanten toegang biedt tot een uitgebreid internationaal netwerk van IT-serviceproviders.

De Alliantie voorziet in een consistente IT-ondersteuning van 11,5 miljoen eindgebruikers overal ter wereld. De zeven Alliance-deelnemers (in 35 landen met in totaal 32.500 werknemers, uitgebreid met 75 servicepartners in meer dan 90 landen) werken met gestandaardiseerde en geïntegreerde processen, methoden en programma's. Dit biedt internationale organisaties het directe voordeel van een consistente dienstverlening met een omvangrijke lokale resources en een sterk internationaal opererend besturing. De zeven deelnemers die de Alliantie zijn gestart, zijn: Getronics, APX Service Technologies, CompuCom, Getronics Middle East, NTT Data, ServiceOne Getronics en Tecnocom voor de levering van wereldwijde IT-diensten. Deze zeven oprichters zijn erkende marktleiders in Europa, Amerika en Azië.




Getronics