NETASQ zoekt Midsize en Enterprise resellers tijdens Infosecurity.be


Nieuwe resellers moeten NETASQ ondersteunen bij het verstevigen van de positie op de Midsize en Enterprise markt in de Benelux

Breda, 20110321 -- NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, recruteert nieuwe resellers tijdens Infosecurity.be op 23 en 24 maart in Brussel. NETASQ wil haar positie in de Enterprise en Midsize markt in de Benelux behoorlijk verstevigen. Hiervoor zoeken zij naar nieuwe partners die NETASQ ondersteunen op het gebied van verkoop, advies, service en technische support.

de Enterprise en Midsize markt in de Benelux behoorlijk verstevigen. Hiervoor zoeken zij naar nieuwe partners die NETASQ ondersteunen op het gebied van verkoop, advies, service en technische support.

Het Midsize en Enterprise portfolio van NETASQ biedt unieke kansen voor de reseller om zich te onderscheiden in de security-markt. NETASQ heeft als eerste aanbieder de EAL4+ status bereikt op basis van V3.1 van de Common Criteria en bovendien als enige Unified Threat Manager (UTM) de EU RESTRICTED certificering behaald. Verder kent het portfolio een ongekend snelle data throughput en zijn snelle en perfecte installaties, dankzij de nieuwe natural language interface, verzekerd. Dit vertaalt zich in tijdwinst voor de reseller en een hogere veiligheid voor klanten.

Enterprise accountmanager Benelux bij NETASQ, Cathérine Dernies zegt: “Het Enterprise portfolio van NETASQ is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Komend jaar willen we ook ons partnernetwerk in deze markt flink uitbreiden. Wij hechten daarbij veel waarde aan de kwaliteit van onze resellers. Zij krijgen lokale ondersteuning op het gebied van techniek en sales, certificatiemogelijkheden en kans op interessante marges. Dankzij ons nieuwe Opportunity Registration Program (ORP) en incentives programma worden resellers die actief bijdragen aan new business individueel beloond.”


Tijdens de beurs zijn geïnteresseerden van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Het team van NETASQ is beide dagen op de beurs aanwezig en is te vinden op de NETASQ stand D106 in paleis 8 van het Brussels Expo te Brussel en bij distributeur Azlan op stand B060.

Over NETASQ
Met meer dan 75.000 verkochte producten wereldwijd via een distributiekanaal van meer dan 750 partners verspreid over veertig landen, kan NETASQ zich een belangrijke speler op het gebied van informatiebeveiliging noemen. De oplossingen van NETASQ voldoen aan de behoeften van bedrijven voor een gecombineerde beveiligingsmethode voor netwerkbedreigingen en spam. Voor meer informatie, bezoek www.netasq.com. 





NETASQ