Ingezonden persbericht


Napa Rocks in Schiphol-Rijk

Voorafgaand aan de grote overzichtsproeverij van Californische wijn, maandag 21 maart in het Radison BLU hotel in Schiphol-Rijk, organiseert The Wine&Food Association i.s.m. het California Wine Institute en de Napa Valley Vintners, van 12.00 tot 14.00 uur een bijzonder seminar annex proeverij: Napa Rocks.

Russ Weis, directeur van Silverado Vineyards, een van de toonaangevende wijnhuizen in de Napa Valley, zal tijdens deze educatieve tasting uitleg geven over de streek, wijnen, klimaat, terroir, etc. van deze wereldberoemde wijnstreek. De presentatie wordt gevolgd door een begeleide proeverij van 15 wijnen uit Napa. Het seminar staat onder leiding van Jan van Lissum en is toegankelijk voor Forum Gastronomicum Jonge Sommeliers en andere belangstellende professionals. Aanmelden via info@thewinesite.nl Plaatsen zijn beperkt in aantal en worden op volgorde van aanmelding toegekend en per e-mail bevestigd.

Overzichtsproeverij Californië met 90 producenten
Na afloop hebben deelnemers natuurlijk de gelegenheid ook de grote overzichtsproeverij te bezoeken. Van 14:00 tot 19:00 staan maar liefst 550 wijnen van 90 producenten op de proeftafels. Van 14:00 tot 17:00 is de proeverij uitsluitend voor vakhandel, horeca en pers. Van 17:00 tot 19:00 zijn wijnliefhebbers ook welkom. Wel even aanmelden via het California Wine Institute: weeber@us-export.nl

Datum: maandag 21 maart
Radison BLU hotel Schiphol-Rijk
Boeing Avenue 2 1119 PB Schiphol-Rijk