Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - 21 maart 2011

Tentoonstelling Dag van de Dialoog reist door Amersfoort

Amersfoortse fotografen hebben tijdens de Dag van de Dialoog 2010 deelnemers en speciale locaties vastgelegd. Een selectie van deze foto's is te zien op banners. Hierbij staat een mooie dialoogtafel, gemaakt door jongeren van praktijkschool Accent onder begeleiding van kunstenares Krijnie Beyen. Aan deze tafel kunnen bezoekers de dialoog voortzetten.

De Dag van de Dialoog 2010 was een geweldige dag. Op 3 november zijn ruim 700 Amersfoorters met elkaar in gesprek gegaan. Dit gebeurde op ruim 80 verschillende plekken in de stad, van keukentafel tot boomhut. De deelnemers waren heel divers. Jongeren en ouderen, autochtoon en allochtoon, kinderen en volwassenen deden mee. De tentoonstelling geeft een goed beeld van de sfeer van die dag.

Ga eens kijken en laat de Dialoog 2010 nog eens aan je voorbij gaan. De tentoonstelling reist tot de Dialoog 2011 langs de volgende locaties:
* de hal van het Stadhuis: van 21 maart tot 28 maart;
* het hoofdgebouw van Zon en Schild: van 29 maart tot 11 april;
* Rabobank Vathorst (naast Icoon): van 12 april tot 25 april;
* Zandfoort aan de Eem: van 26 april tot 9 mei;
* De Observant: van 10 mei tot 23 mei;

* Theater De Lieve Vrouw: van 24 mei tot 6 juni;
* Vita Nova (Kleine Koppel): van 7 juni tot 23 juni;
* HU Amersfoort: september;

* NS-hal: oktober;

* Centraal bureau Stichting Welzijn Amersfoort (Drentsestraat): november.

Stichting Welzijn Amersfoort organiseert de Dag van de Dialoog in opdracht van de gemeente Amersfoort. Alle foto's zijn ook te zien op www.amersfoortindialoog.nl.

Noot voor de redactie,