Woestijnvis stapt in PretPraters nieuwe thuishaven voor Vlaams comedy talent

21/03/2011 16:14

Woestijnvis NV

PRETPRATERS is een nieuw bureau, waar Vlaams comedytalent als Philippe Geubels, Bert Gabriëls, Lies Lefever, Vitalski en Steven Goegebeur voortaan hun thuishaven hebben.

Gedelegeerd bestuurder en manager Johnny Quidé is al enkele jaren actief in het comedycircuit en hij zal de carrières van deze artiesten -samen met hen- verder blijven uitbouwen via verschillende projecten. Productiehuis Woestijnvis stapt, via de holding Desert Fishes, ook mee in dit project.

Naast het voeren van algemeen artiestenmanagement en de productie van theatervoorstellingen legt PretPraters zich ook toe op televisie-, radio- en internetprojecten. Via het eigen TO THE POINT LABEL worden bovendien line-extentions verzorgd en uitgave van audiovisuele producten.

Zo kwamen reeds de DVD's "Droog" van Philippe Geubels -die onlangs de status dubbel diamant behaalde- en "Gestorven Onzin" van Bert Gabriëls op de markt.

Verder lopen de succesvolle theatertours "PECH" (Gabriëls), "Hoe moet het nu verder?" (Geubels), "De Gelaarsde kat" (Vitalski) en staan de nieuwe shows "meisje van plezier" (Lefever) en de " De Geknipte Man" (Goegebeur) dit jaar nog op het programma.

In het kader van deze participatie en de bredere samenwerking zal Philippe Geubels de volgende jaren, zowel voor als achter de schermen, meewerken aan TV-programma's van Woestijnvis. Philippe zal de volgende 5 jaar exclusief met Woestijnvis en PretPraters samenwerken, waarbij bijdragen aan bestaande programma's maar ook ontwikkeling van nieuwe TV-ideeën tot de mogelijkheden behoren.

Natuurlijk blijft Philippe vooral actief in het theater en het comedycircuit.

PHILIPPE GEUBELS: "Ik heb Woestijnvis goed leren kennen als jurylid bij De slimste mens ter wereld en De allerslimste mens ter wereld. Dat was voor mij een erg goeie en aangename samenwerking. Ik weet dat ik bij Woestijnvis een creatieve en stimulerende omgeving kan vinden die goed bij mij past. Dat heeft de doorslag gegeven"

WOUTER VANDENHAUTE: "We kijken uit naar een intense samenwerking met Philippe Geubels. Philippe is de voortrekker van een nieuwe generatie stand-up comedians, en hij is erin geslaagd om ook de stap naar televisie te zetten. Beiden kunnen we met dit partnership onze speelvijver vergroten."

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel