Ingezonden persbericht


Persbericht

Holland America Line introduceert 'Stateroom Direct Service' op alle cruises

Stateroom is direct na inscheping beschikbaar voor de gast

Rotterdam, 21 maart 2011
Holland America Line heeft een nieuwe 'Stateroom Direct Service' geĂŻntroduceerd, waardoor de inschepings-procedure wordt vergemakkelijkt en versneld. Hierdoor hebben de passagiers vanaf 11.30 uur, direct na inscheping, toegang tot hun hut en hoeven niet langer met de handbagage aan boord te wachten totdat hun stateroom gereed is. Ook de bagage wordt eerder naar de hut gebracht, zodat de nieuwe passagiers alle gelegenheid hebben om hun bagage uit te pakken en zich te installeren in hun stateroom. De nieuwe service is ingevoerd op alle 15 cruiseschepen van Holland America Line.

'Holland America Line is altijd op zoek naar mogelijkheden om het verblijf aan boord nog verder te veraangenamen. Dankzij een verbeterde boarding-procedure hebben de gasten eerder toegang tot hun staterooms en kan hun vakantie direct beginnen', zegt Richard D. Meadows, CTC, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma's.

De 'Stateroom Direct Service' maakt deel uit van het Signature of Excellence programma van Holland America Line. Hiermee wordt aan deze lijst van bijzondere voorzieningen en diensten weer een extra service toegevoegd, zodat de gast optimaal kan genieten van zijn cruise-vakantie.

Alle cruises van Holland America Line vindt u op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl.