Vereniging FME-CWM


+ Contact

---

Workshop

FME-bijeenkomst werkkostenregeling

Datum: 25 maart 2011
Locatie: Houten

Op 25 maart heeft in Houten een (vervolg) FME-bijeenkomst plaats over de werkkostenregeling. Tijdens de bijeenkomst wordt de regeling toegelicht en de impact op de collectieve en individuele arbeidsvoorwaardenregelingen besproken.

Om een goede keuze te kunnen maken tussen de werkkostenregeling en de bestaande regels, is het van belang nu al na te denken over het arbeidsvoorwaardenbeleid vanaf 2011. Met behulp van een tijdige analyse kan worden ingeschat of het nieuwe stelsel voldoende financiële ruimte biedt voor het te voeren beleid. Bij een keuze voor de werkkostenregeling zal de administratie tijdig moeten zijn ingericht.

De bijeenkomst start om 13 uur en eindigt om 17 uur. De kosten voor deelname bedragen EUR 45,- per persoon.

Aanmelden

Aanmelden kan door uw gegevens (naam medewerker, naam bedrijf, e-mailadres, telefoonnummer, postadres bedrijf en de bijeenkomst van uw keuze) in een e-mail aan saskia.van.toorn@fme.nl te sturen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en het programma.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de FME Servicedesk via T 088-4008400 of E fmeservicedesk@fme.nl