Gemeente Valkenswaard


Sportgala op 25 maart

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Sportraad Valkenswaard en het Platform Gehandicapten Valkenswaard, vanuit de gedachte 'Sport ontmoet Sport' voor de eerste maal het Sportgala.

Dit evenement vindt plaats op vrijdag 25 maart om 18.30 tot 20.30 uur in café-zaal Lavrijssen aan de Karel Mollenstraat Zuid 44 in Valkenswaard.

Het belooft een feestelijke avond te worden met muziek- en dansoptredens door plaatselijke artiesten! Na het Sportgala is er aansluitend gelegenheid voor sporters, bestuurders sportverenigingen, sportorganisaties en andere belanghebbenden om op een informele wijze te netwerken in het zogenaamde Sportcafé van 20.30 tot omstreeks 22.00 uur.

Indien u het Sportgala en of Sportcafé wilt bijwonen verzoeken wij u vriendelijk om voor 18 maart een mailtje te sturen naar sportgala@valkenswaard.nl met vermelding van naam, adres en aantal deelnemers. U ontvangt dan de toegangskaarten. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Clemmy Geldof van team Sport. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083 644 en/of via het email adres.