Saxion
BR>

ma 21 maart 2011

Saxion Open in Deventer

Op vrijdag 25 maart is er van 13.00 tot 16.00 uur een open dag bij Saxion in Deventer.

Tijdens 'Saxion Open' krijgen bezoekers uitgebreide informatie over alle opleidingen van Saxion. Verschillende opleidingen geven voorlichtingen, proeflessen en demonstraties. Studenten en docenten zijn aanwezig om informatie te geven.

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Ook wordt er informatie gegeven over de aansluiting op het voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Voorlichting `langstudeerders' problematiek

Het kabinet wil studenten die meer dan een jaar vertraging oplopen tijdens hun studie, vanaf komend studiejaar EUR3000,- extra collegegeld laten betalen. In verband met deze nieuwe maatregelen organiseert Saxion tijdens de open dagen voorlichtingen over deze problematiek. Er worden gedurende de hele open dag doorlopend voorlichtingen gehouden bij Saxion in Deventer.

Meer informatie is te vinden op de nieuwe website van Saxion Open: www.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de open dag.