Persberichten

Zorg & ICT trekt hoog niveau bezoek

Publicatiedatum: 25-03-2011

De vakbeurs Zorg & ICT kende weer een hoog niveau aan bezoekers. 44% gaf aan eind- of medebeslisser te zijn bij het aankoopproces en een derde heeft een adviserende rol in dit traject. Henriette Westhuis van exposant Alphatron Medical Systems onderstreept dit: "We hebben de DMU's gesproken, een goede beurs gehad en deals afgesloten. Dit is voor ons echt een contactbeurs om bestaande klanten te spreken en om nieuwe contacten te leggen." Zorg & ICT werd van 16 tot en met 18 maart 2011 gehouden in Jaarbeurs Utrecht. De 189 exposanten presenteerden de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT in de zorg. Ongeveer driekwart van de bezoekers was dan te spreken over de kwaliteit van het aanbod.


Dat het beslisniveau hoog was, is af te leiden uit de functies die de 7.488 bezoekers bekleden. 19% is lid van de directie, 16% adviseur/consulent en 6% ICT manager. Zowel exposanten als bezoekers beoordeelden de beurs met een 7,1. De reacties van de bezoekers via Twitter onderbouwen dit cijfer. @AnjilJagroep: "Goede contacten via Zorg & ICT beurs! Top". Bezoeker @HealthMrktng: "Indrukwekkende stands @ZorgICT11 tot volgend jaar! #zorgtotaal." 62% van de bezoekers gaf aan ook in 2012 Zorg & ICT te bezoeken.

Investeringsplannen
26% van de bezoekers kwam met investeringsplannen naar de beurs. Tijdens het bezoek besloot nog eens 19% tot investeringen op korte of langere termijn over te gaan. Uit gesprekken met exposanten bleek dit ook. Twitter leverde enthousiaste reacties op onder de exposanten. @BertVerhoeff: "Succesvolle deelname Zorg&ICT 16-18 april Utrecht. Ruim 140 bezoekers in 3 dagen op onze stand, op naar 35 gekwalificeerde bezoekafspraken!"

De volgende editie van de vakbeurs Zorg & ICT wordt van 27 tot en met 29 maart 2012 gehouden in Jaarbeurs Utrecht.


.-.-.-.-.-.


Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions