Politie Zeeland


---

450-2011 Man aangehouden wegens diefstal, Serooskerke (W)
Op de N57 bij Serooskerke (W) is donderdagavond een 33-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens diefstal van elektriciteitskabels.
Hij had deze kabels gestolen van een bouwplaats in de buurt bij de nieuwe tunnel. De man deed afstand van de kabels en is na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

451-2011 Aanhoudingen wegens visstroperij, Tholen
Door het Regionaal Milieu Team van Politie Zeeland, het Korps Landelijke Politiediensten, Hansweert en medewerkers van de Visfederatie Zuidwest Nederland is donderdagavond gecontroleerd op visstroperij op het Schelde-Rijnkanaal en het Zoommeer.

In verband hierbij werden op de Oesterdam twee mannen van 19 en 20 jaar, beiden uit de gemeente Tholen aangehouden. De twee hadden snoekbaarzen en platvissen gevangen. Het 120 meter lange 'staand want' is uit het water gehaald en in beslag genomen, evenals de gevangen vis. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

452-2011 Fietsen kijken in Vlissingen
Maandag, 28 maart a.s., is er op het politiebureau in Vlissingen weer de maandelijkse fietsenkijkavond.
Als u zich tussen 19.00 en 20.00 uur meldt bij het politiebureau, ingang Molenstraat, kunt u kijken of uw vermiste of gestolen fiets tussen de aangetroffen exemplaren staat. Er staan deze keer veel fietsen want ook de fietsen uit Middelburg staan in Vlissingen (uit)gestald. Vergeet niet uw aangifte of een passend fietssleuteltje mee te nemen.