Fundix Group lanceert naast online beleggen nu ook persoonlijk advies

Persbericht van Fundix N.V.

Per 1 april 2011 introduceert Fundix uit Amsterdam, gespecialiseerd in online beleggen, persoonlijk advies voor grotere vermogens. Dit zal plaatsvinden vanuit een kantoor te Rotterdam.

Het kantoor Rotterdam zal onder de naam "Fundix Persoonlijk Advies" gaan opereren.

Fundix Groep heeft een team ervaren vermogensbeheerders opgenomen in haar gelederen. Dit team zal kennis van aandelen, obligaties en andere financiële instrumenten meebrengen. Vanuit Rotterdam zullen grotere vermogens van particulieren en instellingen actief worden begeleid. Dit zal worden gecombineerd met het bestaande dienstenpakket van Fundix.

Michael Lucassen en Evert Oosterhuis van Fundix N.V. geven aan verheugd te zijn met de start van Fundix Persoonlijk Advies: "Wij beschouwen dit als een ideale aanvulling op ons bestaande online fondsenplatform en online vermogensbeheer. Wij zien dat er bij grote beleggers behoefte is gebleven aan persoonlijk advies en contact. Deze wens van de grotere belegger kan hiermee worden ingewilligd".

Fundix N.V. (www.fundix.nl) is een online vermogensbeheerder, die onder meer voor haar klanten belegt in een selectie van beleggingsfondsen, waardoor een grote spreiding kan worden gerealiseerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat beleggers zelf hun keuze maken uit ongeveer 950 beleggingsfondsen. Fundix Groep stelt risicobeheersing centraal bij beleggen, omdat daarmee de basis wordt gelegd voor een goed rendement.

Disclaimer: De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Links:
http://www.fundix.nl



Razende Robot Reporter