Psycho-medisch centrum Parnassia

Nieuws

Succesformule galadiner voor patiënten

25-03-2011

Op 22 maart werd het Raadhuis de Paauw voor de tweede maal beschikbaar gesteld door de gemeente Wassenaar om als decor te dienen voor een galadiner voor patiënten van onze divisie Ouderen. De gasten hebben genoten van alle verwennerij in een bijzondere ambiance. Topkok Pascal Jalhay van Marfo B.V. bedacht een heerlijk 4-gangen diner.

Vooral voor de patiënten van Ambulant Centrum Ouderen Haagrand was het een beetje thuis komen. Er waren zelfs dames en heren die lang geleden nog in de echt verbonden zijn op deze prachtige locatie.

In de rol van bediening kende het diner naast bestuursvoorzitter Stephan Valk, de directie en een aantal divisiemanagers van Parnassia, ook burgemeester Jan Hoekema. Met verve zijn deze in hun rol gekropen om de gerechten te serveren, drankjes uit te schenken en de tafels af te ruimen. Terwijl er in de raadzaal heerlijk werd gegeten van het ene gerecht, zoemde het van activiteit achter de schermen om het volgende gerecht 80 keer prachtig op te kunnen dienen. Het logistieke kunstwerkje dat de `zwarte' brigade vertoonde bij het uitserveren, leverde bewonderende oh's en ah's op van de gasten. De muzikale omlijsting werd aangeboden door Live Music Now.

Stichting Vrienden van de Parnassia Bavo Groep noemt dit evenement een succesformule. De unieke locatie, mooie ambiance, de prachtige muziek verzorgd door het Aristo Ensemble en de culinaire hoogstandjes leverden een bijzondere avond op.

Fotografie: Marianne Oosterom