Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 25-03-2011

Automobilist overtreedt Opiumwet

GEERTRUIDENBERG - De politie heeft gisteravond, op een parkeerplaats aan de Keizersdijk een 20-jarige man uit Etten-Leur aangehouden voor de Opiumwet. Tijdens de controle van het voertuig zagen de agenten enkele gripzakjes naast de auto liggen. Tijdens het gesprek bleek dat de gripzakjes eigendom waren van de 20-jarige bestuurder. Onderzoek wees uit dat hij naast, de sofdrugs, 12 gram hennep en 42 gram hasj, 87 twintig Eurobiljetten bij zich had. De politie stelt een onderzoek in.

Politie treft gestolen auto aan

SLEEUWIJK - De politie heeft gisteravond een 35-jarige man uit Sprundel aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een personenauto. De man is meegenomen voor verhoor.

Agenten kregen rond 19.30 uur gisteravond de melding van een verdachte situatie in de Rijksstraatweg. Daar troffen de agenten een personenauto aan die van diefstal afkomstig was. Het voertuig was weg genomen uit Zevenbergen en stond sinds 11 maart gesignaleerd. Het onderzoek wat volgde wees in de richting van de 35-jarige man uit Sprundel. Tijdens het eerste gesprek bekende hij de auto te hebben gestolen. Op de achterplaats van de woning waar hij verbleef troffen de agenten meerdere fietsen aan waarvan het slot geforceerd was en een
aanhangwagen die sinds 2003 gesignaleerd stond voor Rotterdam. Zowel de fietsen, aanhangwagen als auto is in beslag genomen.

Buurthuis in vlammen op

RIJEN - Het Turks buurthuis aan de Mauritsweg is vannacht grotendeels in vlammen op gegaan. Er raakte niemand gewond. Politie en brandweer kregen rond 01.15 uur de melding van een brand. Ze spoedden zich ter plaats. Daar zagen ze dat het buurthuis in brand stond. Terwijl de brandweer de brand bluste zette de politie de omgeving af en namen getuigenverklaringen op. Omdat de oorzaak niet duidelijk is stelt de politie een technisch onderzoek in. Vooruitlopend op dat onderzoek hebben de wijkagenten een buurtonderzoek ingesteld.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 25-03-2011 14:56 | © Regio Midden en West Brabant |