Feest bij Total Oosthuizen na hoogste krasprijs ooit van 1 miljoen

Persbericht van De Lotto

Oosthuizen 25 maart 2011 - Vandaag is het vallen van de eerste prijs van het 5 x Miljoen kraslot groot gevierd bij Total Oosthuizen in Oosthuizen. Hier won een 57-jarige man uit de gemeente Zaanstad onlangs 1.000.000 euro netto. Tussen 14.00 en 17.00 uur maakte iedereen ouder dan achttien jaar, die kwam tanken bij Total Oosthuizen, kans op een gratis tankpas ter waarde van 50 euro of een kraslot. Dit is het eerste miljoen dat met het 5 x Miljoen Kraslot gekrast is en tevens is het de hoogste hoofdprijs die ooit gewonnen is met een kraslot. In de prijzenpot van het 5 x Miljoen Kraslot zitten nu nog vier hoofdprijzen van 1.000.000 euro netto.

"We hebben allemaal de afgelopen weken naast dit miljoen staan werken en vragen ons nu allemaal af wie het winnende kraslot in handen heeft gehad. Het feestje is erg leuk, want het is veel drukker dan normaal en iedereen is vrolijk, omdat ze kans maken op een mooie prijs. Veel mensen zijn hier speciaal voor naar toe gekomen," aldus de Total winkelier.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten, maar ook goede doelen winnen. Krasloten is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC-NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*




Razende Robot Reporter