Check de nieuwe Ground Zero site en win een plek in de line-up

Persbericht van UDC Music

Op zaterdag 11 juni 2011 stampt het eigenzinnige Ground Zero Festival voor de zesde keer een grootschalig kampement uit de grond in het bos- en waterrijke Area Bussloo. Vandaag presenteren UDC en Multigroove de compleet vernieuwde website van het rauwste festival van de harde stijlen. Bovendien starten zij binnenkort een DJ Contest waarmee beginnende DJ's een zeer gewilde plek in de line-up kunnen bemachtigen.

NIEUWE SITE ONLINE
Op www.groundzerofestival.com kun je uiteraard de in het oog springende nieuwe trailer bewonderen, maar tref je bovendien de laatste nieuwtjes en alle benodigde achtergrond- en reisinformatie over Ground Zero Festival - Rebirth. Om iedereen alvast in de perfecte feeststemming te brengen is er naast de trailer ook een uitgebreid archief aangelegd met foto's, video's en websites van de voorgaande edities. Als klap op de vuurpijl gaat gelijktijdig met de release van de website ook de livestream Ground Zero Radio 'on air'.

DJ CONTEST
Ground Zero Festival roept vanaf 4 april alle beginnende DJ's op om een set te mixen met een speelduur tussen de 30 en 40 minuten. Deze kan je uploaden naar Soundcloud uploaden en wordt vervolgens geplaatst op de Ground Zero website. Hier kunnen alle bezoekers stemmen op hun favoriete set.

De winnaar maakt niet alleen kans op een plek in de line-up, maar mag bovendien een dag lang aan het artiestendom snuffelen. Na binnen te zijn gekomen via de artiesteningang wordt je samen met een vriend of vriendin begeleid naar het podium, kun je chillen met aanstaande collega's en gratis drinken in de artiestenlounge. Een uitgelezen mogelijkheid derhalve om jouw verborgen DJ-talenten aan een groot publiek te laten horen, maar ook een kans om eindelijk in de schoenen van een professionele DJ te staan.

Op 4 april gaat de contest van start en staan alle ins en outs op www.groundzerofestival.com. Begin dus nu al met het voorbereiden van je set!

TICKETS NU VERKRIJGBAAR
Tickets voor Ground Zero Festival zijn nu verkrijgbaar op www.groundzerofestival.com en bij alle Primera shops.

GROUND ZERO FESTIVAL - REBIRTH
Datum: zaterdag 11 juni 2011
Lokatie: Area Bussloo
Tijd: van 12.00 uur tot 23.00 uur
Website: www.groundzerofestival.com

Links:
http://www.groundzerofestival.nl/2011/



Razende Robot Reporter