Stadsdeel Amsterdam-Noord

Noord gaat voor de wind: Word lid van het bewonerspanel

25 maart 2011

Wat vindt u van de plannen om windturbines te plaatsen in Amsterdam-Noord? Geef uw mening over windenergie in Noord en meld u gauw aan voor het digitaal bewonerspanel!

Windenergie in Amsterdam-Noord

Stadsdeel Amsterdam-Noord wil graag samen met bewoners duurzame energievormen realiseren in stadsdeel Noord. Het plaatsen van een aantal grote windturbines binnen de grenzen van Amsterdam-Noord is daarom een streven van dit stadsdeelbestuur. En bij voorkeur samen met de inwoners en bedrijven van het stadsdeel. In de vijfde meting van het digitaal bewonerspanel vragen we bewoners van Noord hoe zij denken over windenergie. De meting start 31 maart.

Digitaal bewonerspanel

Geef uw mening en word lid van het bewonerspanel. Het dagelijks bestuur vindt het belangrijk dat bewoners mee kunnen denken over actuele onderwerpen in het stadsdeel. Een digitaal bewonerspanel biedt via het internet de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier bepaalde onderwerpen aan u voor te leggen.

Het stadsdeel vraagt de panelleden 4 keer per jaar hun mening te geven over verschillende onderwerpen. De resultaten gebruiken wij als bouwstenen voor beleid, als evaluatie daarvan of om inzicht te krijgen in een actuele situatie. Na iedere meting worden de panelleden geïnformeerd over de resultaten en wat er mee gebeurt.

Dus woont u in Amsterdam-Noord, bent u 16 jaar of ouder, heeft u e-mail en internet en wilt u meedenken over Noord? Meld u aan!