Ingezonden persbericht


Deltek kiest LVTPR voor ondersteuning bij pr- en communicatieactiviteiten

Specialist in ERP- en projectmanagementsoftware brengt met pr Benelux-positionering onder de aandacht

Amstelveen/Brussel/Bunnik, 25 maart 2011 - Deltek (Nasdaq: PROJ), internationaal ontwikkelaar en leverancier van ERP- en projectmanagementsoftware voor projectgestuurde organisaties, brengt zijn pr- en communicatieactiviteiten onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVTPR). LVTPR gaat samen met Deltek de naamsbekendheid van het bedrijf bij relevante beslissers vergroten en de positionering van het bedrijf onder de aandacht brengen in de Benelux-markt. Deltek richt zich op marketing-, internet- en communicatieagentschappen, ingenieurs, architectenbureaus en projectontwikkelaars, en IT- en managementadviesbureaus.

Deltek Benelux komt voort uit de overname in de zomer van 2010 van het Europese Maconomy door het Noord-Amerikaanse Deltek. Deltek biedt geïntegreerde bedrijfssoftware voor projectgestuurde organisaties, waarbij de inzet van mensen en uren de basis zijn voor winstgevendheid. Het bedrijf onderscheidt zich door deze specifieke focus van de traditionele ERP-leveranciers. Deltek bedient ruim 14.000 klanten en 1,8 miljoen gebruikers in meer dan tachtig landen. Het bedrijf maakte in 2010 een sterke groei door en wil deze groei voortzetten door o.a. geografische expansie.

"LVTPR heeft een goede visie op de positionering van technologiebedrijven in de Benelux. Bovendien heeft het bureau naast een goed netwerk ervaren consultants en tekstschrijvers in dienst, die snel schakelen en onze boodschappen vertalen naar de diverse markten en doelgroepen. Deltek ziet dit als sterke toegevoegde waarde", zegt Henk Jan Onstwedder, Managing Director van Deltek Benelux. "We verwachten door de samenwerking met LVTPR zowel in Nederland als in België een sterke positie op te bouwen en hier dé voorkeurspartner op ERP-gebied te worden voor projectgestuurde organisaties."

###

Over LVTPR

Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVTPR) is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Bunnik en Brussel ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering, en van traditionele media tot en met social media. Transparantie, professionaliteit, creativiteit en innovatie staan daarbij centraal. LVTPR werkt onder meer voor Adobe, Juniper Networks, Ctac, Equinix, Software AG, Oxxio, Pernod Ricard Nederland, Monsterboard, Indesit Company, Sonos en NedTrain. Voor meer informatie: www.lvtpr.com.

Over Deltek

Deltek (Nasdaq: PROJ) is de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP-software voor projectgestuurde, professionele, dienstverlenende ondernemingen en overheidsinstellingen. Al tientallen jaren bieden we resultaatgerichte en heldere inzichten waarmee we onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun businesspotentieel. Ruim 14.000 organisaties en 1,8 miljoen gebruikers in meer dan tachtig landen vertrouwen op Deltek om hun businessresultaten te meten, de performance te optimaliseren, hun activiteiten te stroomlijnen en nieuwe, winstgevende projecten te genereren. Deltek - Know more. Do More.(TM)

Kijk op www.deltek.nl voor meer informatie.

Deltek heeft in de Benelux vestigingen in Amstelveen en Diegem, van waaruit onze klanten worden ondersteund door lokale implementatieteams. Voorbeelden van klanten: Deltares, Quintiq, 2Organize, CTG, Mirabeau, Devoteam, LBi Lost Boys, CED, VODW Marketing, Saatchi & Saatchi, BBDO.