Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gouden Kabouter voor Kink FM-DJ met meeste groupies

HILVERSUM, 25 maart 2011 | Kink FM-DJ Terry Toner heeft afgelopen dinsdagavond de Gouden Kabouter in ontvangst genomen tijdens het Gouden Kabouter Gala in Amsterdam. Terry die wekelijks bij Kink FM, de Messenger of Music, te horen is met het programma Electronation, heeft de prijs gekregen omdat hij de meeste groupies van alle Amsterdamse dj's heeft.

Deze week heeft Kink FM's eigen nachtbraker, Terry Toner, de Gouden Kabouter gekregen, omdat hij meer groupies heeft dan welke andere Amsterdamse dj dan ook. Voor dit wapenfeit mocht de uiterst aantrekkelijk plaatjesdraaier afgelopen dinsdagavond een Gouden Kabouter in ontvangst komen nemen tijdens het Gouden Kabouter Gala in Amsterdam. Terry is anchorman van Electronation, het electro georiënteerde radioprogramma van Kink FM dat elke zaterdagavond tussen 22.00 en 24.00 uur wordt uitgezonden.

De Kabouter Award wordt al 15 jaar lang uitgereikt aan dj's die een positieve bijdrage leveren aan de Amsterdamse club scene.

Kink FM-DJ Terry Toner: "Uiteindelijk is deze Gouden Kabouter de kabouter die elke dj wil winnen! Ook al zeggen de dj's dat ze erkenning voor hun muziek willen hebben, stiekem is dit ook wel een leuke bevestiging. Al vind ik het eerlijk gezegd persoonlijk wel mee vallen wat betreft de groupies om mij heen, maar het stemmende publiek heeft kennelijk toch een andere perceptie!"

Electronation | De nieuwste dance door de hipste deejays Elke zaterdagavond tussen 22.00 en 24.00 uur hoor je bij Kink FM opzwepende beats met een scherp randje in het programma Electronation met anchorman Terry Toner. Electronation is toonaangevend in Europa. Electronation organiseert dansfeesten door het hele land (en in het buitenland) met de hipste dj's van het moment.

KINK

KINK is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door KINK op hun wenken bediend. Bekende KINK programma's zijn onder andere New Music, KINK40 en 2 Meter Live met dj's als Ingrid Perez, Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen en Diederik van Zessen.

Kink TV is dagelijks te zien tussen 23.00-02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Kink heeft de volgende radiostations:
Kink FM, het station voor de beste pop- en rock. Kink FM is overal in Nederland te beluisteren via kabel, satelliet, internet en Kink FM App Kink Classics, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal
Kink X-Rated, met industrial, ambient, avant-garde en electronics

Kink is onderdeel van de V-Ventures.

---

Noot voor de redactie |