Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste foto's van ELLEN PIETERS als De Zangeres zonder Naam

Voor de nieuwe musical DE ZANGERES, over het veelbewogen leven van de Zangeres zonder Naam, hebben producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf hoofdrolspeelster Ellen Pieters laten transformeren naar Mary Servaes. Het resultaat is verbluffend. 'Ik dacht eerst dat het een hoes was van een album van de Zangeres', liet Adri-Jan Hoes, de zoon van de legendarische Johnny Hoes, weten.

Naast Ellen Pieters als Mary Servaes zijn ook de overige hoofdrolspelers in De Zangeres de musical bekend gemaakt. De belangrijkste personages rondom de Zangeres worden gespeeld door JASPER KERKHOF als Mary's echtgenoot Sjo en haar ontdekker en manager Johnny Hoes, ERIC BEEKES als haar grootste fan, die na haar overlijden zelf ging optreden als Zangeres zonder Naam. Daarnaast speelt SABINE BEENS een meisje dat met een lied van Mary Servaes deelneemt aan een TV Talentshow en zal JOB BOVELANDER te zien zijn in diverse rollen, waaronder MaryŽs jeugdliefde en jurylid van de talentshow.

DE ZANGERES de Musical
Het veelbewogen leven van de Koningin van het Levenslied, een onheilspellend sprookje met een lach, een traan en alle grote hits zoals MEXICO, ACH VADERLIEF, 't WAS AAN DE COSTA DEL SOL, KEETJE TIPPEL, ZEG LUISTER ANITA, MAG IK VAN U EEN LIFT MENEER, NICOSIA en MIJN LEVEN.

Producenten: Hans Cornelissen & Ruud de Graaf
i.s.m. The Gamboni Filmcompany
Regie: Paul van Ewijk
Script: Lars Boom

Landelijke première - 21 november 2011, DeLaMar Theater te Amsterdam Speciale Limburgse première - 3 december 2011, Munttheater te Weert

Fotomateriaal
Op de laatste pagina vindt u de foto's die in hoge resolutie te downloaden zijn via: http://wtrns.fr/IK15_W-In5Eq8G Bij plaatsing van de foto de naam van de fotograaf vermelden: Roy Beusker