Kaartenmaker AND en Navmii introduceren iPhone and iPad navigatie voor Groot-Brittannië en Ierland

Nu alle AND kaarten van West-Europa beschikbaar via iTunes

Rotterdam, 25 Maart 2011 - Kaartenmaker AND introduceert samen met het Britse Navmii navigatie voor de iPhone en iPad in Groot-Brittannië en Ierland via iTunes. Turn-by-turn navigatie met AND kaarten is nu mogelijk in alle West-Europese landen.

De navigatie software behoort tot de best verkochte navigatie applicaties in Europa. Het Verenigd Koninkrijk en Ierland worden aangeboden voor de doorbraakprijs van ¤ 3,99. De applicatie is verkrijgbaar onder het NNavmii GPS Live merk en de turn-by-turn navigatie is nu beschikbaar met kaarten van alle landen in West-Europa.

AND-Chief Executive Officer Maarten Oldenhof "De introductie van deze landen toont aan dat de samenwerking met Navmii een commercieel succes is. Meer dan 200.000 mensen in Europa gebruiken nu onze turn-by-turn navigatie en dat aantal zal toenemen met de introductie van Groot-Brittannië en Ierland. We hebben altijd gezegd dat de smartphone een steeds belangrijkere rol in het leven van mensen zal spelen en het succes van Navmii toont aan dat AND bijdraagt aan deze ontwikkeling."

AND is de enige onafhankelijke partij in de mondiale kaartenmarkt middels het aanbieden van digitale kaarten voor locatiegebaseerde diensten. De onderneming zet dan ook in op de snelle ontwikkeling van haar hoogwaardige database, waardoor het zich nog sterker positioneert in deze markt.

Navmii is een toonaangevende aanbieder van navigatie en location based services. Het hoofdkantoor van Navmii is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk met kantoren in Londen, Manchester, HongKong en een software ontwikkelcentrum in St Petersburg, Rusland.

Navmii met iPod werkt samen met een mobiele GPS Netwerk router. Aanvullende hardware is noodzakelijk.