VakantieVeilingen.nl(R) wint publieksprijs Nationale Thuiswinkel Award

Persbericht van Emesa

Amsterdam, 24 maart 2011 - Vanavond is VakantieVeilingen.nl(R)door het Nederlands publiek verkozen tot de meest populaire webshop in de categorie reizen en vrije tijd. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Thuiswinkel Awards, de belangenvereniging voor bedrijven die producten en / of diensten op afstand verkopen aan consumenten.

Commercieel directeur Marcel Beemsterboer nam vol trots de Award in ontvangst: "Dit is de eerste keer dat we de Thuiswinkel Award winnen. Vooral de waardering van onze bezoekers die uit deze publieksprijs spreekt is voor ons een enorme aanmoediging om zo door te gaan en te blijven zoeken naar de beste deals voor onze klanten."

Tijdens de feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werden de publieksprijzen in 24 categorieën uitgereikt. De consument kon in februari hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven. De webwinkels met de beste rapportcijfers werden genomineerd voor de publieksprijzen.
VakantieVeilingen.nl(R)

VakantieVeilingen.nl(R) is met ruim 4,5 miljoen bezoekers per maand dé marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. De website is een uniek platform waarop maandelijks meer dan 100.000 online veilingen plaatsvinden. Elke veiling start vanaf E 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E 1,00. Bieden kost niets.

*

Links:
http://VakantieVeilingen.nl



Razende Robot Reporter