Gemeente Boekel


Wagenspel is aanbeland in Boekel

Op het St. Agathaplein speelt Theater Artemis een week lang theatervoorstellingen voor kinderen en gezinnen.

Wagenspel is een oeroud initiatief in een nieuwe jas. Zoals een circus reist het Bossche gezelschap met een mobiel theater door de provincie om theater bij de mensen te brengen. De voorstelling Niemand is een aap is onderdeel van een basisscholenproject, maar voor nieuwsgierigen zijn er ook voorstellingen.

NIEMAND IS EEN AAP is een verhaal over twee broers. Ze heten allebei broer. Ze lijken op elkaar en toch zijn ze helemaal anders. Ze houden van elkaar en toch gaat het mis.

De oudste heeft alles wat de jongste niet heeft. Hij kan ook alles wat de jongste niet kan. Maar juist hij is jaloers. Ziekelijk jaloers. En hoe meer hij van dat nare gevoel probeert af te komen, hoe erger het wordt. Dan loopt het verschrikkelijk uit de hand en staat de oudste broer er onverwacht helemaal alleen voor. Hoe kan hij dit ooit weer goedmaken? Hij baant zich een weg door de wereld, door bossen en velden, langs eindeloze wegen, boerderijen en kantoren, bankgebouwen, treinstations... Niemand mag ooit te weten komen dat hij een broer was. Dat hij een broer had. Niemand.

Benieuwd? Kom kijken!
Wagenspel is voor kinderen vanaf zeven jaar, maar ook leuk voor volwassenen. We spelen vrijdag 25 maart om 19u00 en zaterdag 26 om 15u en 19u.

Kaarten
De entree is â¬8 en â¬6 (7-12 jaar), kaarten zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek De Lage Beemden (vrijdag gesloten) en op de dag zelf aan de wagen, ongeveer een half uur voor aanvang.